More

Heb jij de Action zelfscankassa al gespot? Action rolt landelijk uit

Heb jij de Action zelfscankassa al gespot en uitgeprobeerd? Action heeft in 2019 enkele pilotwinkels voorzien van een zelfscankassa. Dat blijkt een succes en daarom heeft de discounter besloten de zelfscankassa verder uit te rollen. Elke nieuw te openen winkel en elk filiaal dat wordt verbouwd wordt voorzien van zelfscan.

Action zelfscankassa

Lees ook: Plex care van de Action review

Zelfscan wint populariteit

De Nederlandse consument omarmt het zelfscannen. Dat dit fenomeen over de laatste jaren veel populariteit heeft gewonnen lijkt met name te danken aan de perceptie dat het afrekenen in winkels hierdoor sneller en efficiënter verloopt.

Zelfscankassa bij Action

De zelfscan is populair. Geen wonder dus dat dit ook voor discountketen Action een logische volgende stap is. De zelfscankassa bij Action is in steeds meer filialen te vinden.

Het is niet zo dat je bij de ingang van de winkel een scanner pakt en vervolgens gedurende je winkelbezoek producten scant. Er verandert niks aan je winkelbezoek tot het moment dat je bij de kassa komt. De zelfscankassa’s zijn kassa’s waar je zelf je producten scant en vervolgens betaalt en inpakt. Ook is er een inpaktafel waar je het papier voor kwetsbare producten kunt pakken.

Vooralsnog kun je kiezen tussen een reguliere kassa en de zelfscankassa. Heeft jouw dichtstbijzijnde Action al een zelfscan en waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *