More

Sky Rojo seizoen 2 aangekondigd + releasedatum bekend

Heb jij Sky Rojo al gebinged? NIET?! Dan wordt het tijd dat je dat gaat doen. We hoeven namelijk niet heel lang te wachten op het tweede seizoen. Netflix heeft het tweede seizoen van deze Spaanse Netflix serie aangekondigd én wij hebben de releasedatum van Sky Rojo seizoen 2 voor je!

Sky Rojo

Het eerste seizoen van Sky Rojo staat pas net op Netflix. Op 19 maart 2021 verscheen de serie, welke bedacht is door de makers van Spaanse hitserie La Casa De Papel (aanrader!).

In Sky Rojo zijn de hoofdrollen weggelegd voor drie vrouwelijke spelers: Coral, Wendy en Gina. Zij waren actief in de prostitutie en in seizoen 1 vluchten zij voor Romeo – hun pooier – en zijn twee handlangers.

Wij hebben Sky Rojo seizoen 1 in één keer gebinged en het is een heerlijke serie. Het seizoen bestaat uit 8 afleveringen die elk zo’n 25 minuten duren. Een lekker serietje voor tussendoor dus, maar wij denken dat je liever alle afleveringen achter elkaar kijkt!

Releasedatum Sky Rojo seizoen 2

Zoals wij al zeiden is Sky Rojo een bingewatchwaardige serie. Wij kunnen dan ook niet wachten op seizoen 2 en zijn blij dat deze al snel is aangekondigd. Lang hoeven we ook niet te wachten totdat we Sky Rojo seizoen 2 kunnen bingen, want de Sky Rojo seizoen 2 releasedatum is bekend. Vanaf 23 juli is deze te zien op Netflix!

Sky Rojo seizoen 2 zal – net zoals het eerste seizoen – bestaan uit 8 afleveringen van elk ongeveer 25 minuten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *