Interieur

The Pastel Dream: Retro koelkasten en keukenapparatuur

Damn! Wat een droom! Retro tools, apparatuur en zelfs retro koelkasten in de meest toffe pastelkleuren zijn on trend. Wij snappen dat en zijn ook helemaal IN LOVE met deze trend! Zo woon je helemaal in retro stijl!

Retro koelkasten

Misschien is het niet helemaal weggelegd voor je (huidige) interieur, maar geef toe: ook jij kwijlt bij het zien van een retro koelkast in een gave pastelkleur. Ze doen je denken aan een nostalgische keuken, terwijl ze ook prachtig staan in een nieuwe keuken!

Roze, groen, geel, blauw of paars. Je kunt het zo gek niet bedenken en ze zijn er. Ook zal een zwarte retro koelkast waanzinnig staan in een luxe keuken!

Smeg keukenapparatuur

Het Italiaanse merk SMEG

Denk je aan keukenapparatuur in retrostijl, dan denk je al snel aan SMEG. Dit Italiaanse merk staat namelijk bekend om zijn prachtige luxe retro koelkasten waar je écht bij weg kunt dromen. Ze zijn gaaf, maar je moet er wel wat €€€ voor over hebben.

Tegenwoordig zijn er ook steeds meer budgetproof alternatieven voor retro keukenapparatuur.

Retro keukenapparatuur

Betaalbare retro keukenapparatuur

Is SMEG (nog) niet aan jou besteedt? Dan zijn er gelukkig ook steeds meer betaalbare alternatieven als het gaat om retro keukenapparatuur. Zo bieden de merken Schneider, Ariete en Swan betaalbaardere opties voor keukenapparatuur in retrostijl, helemaal volgens de keukentrends van 2022.

Ook supermarkt Lidl lanceerde kortgeleden een tijdelijk assortiment met budgetproof keukenapparatuur in toffe pastelkleuren, in retrostijl. Deze collectie bestaat uit onder andere een broodrooster, staafmixer en waterkoker. Deze apparatuur is uitgevoerd in vier toffe pastelkleuren: geel, roze, blauw en grijs.

Er wordt aangeraden snel op jacht te gaan als je deze budgetproof keukenapparatuur wilt scoren. De producten zijn namelijk populair!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *