Interieur

5 x handige en betaalbare IKEA essentials (voor studenten)

Ga je als student (voor het eerst) op kamers? Grote kans dat jij een bezoek gaat brengen aan IKEA. Het Zweedse woonwarenhuis heeft namelijke alle essentiële basics in huis op het gebied van wonen en interieur. In dit artikel vind je 5 x handige en betaalbare IKEA essentials voor studenten!

Zweeds woonwarenhuis IKEA

IKEA staat bekend om zijn praktische, simplistische en Scandinavische design dat verkrijgbaar is in de vorm van famous bouwpakketten. IKEA is een goede plek om inspiratie op te doen voor jouw studentenkamer. Zij bieden namelijk betaalbare oplossingen om jouw studentenkamer zo praktisch, functioneel en zo ruimtelijk mogelijk in te richten.

Maar als je dan toch bij woonwinkel IKEA bent, welke IKEA essentials voor studenten mag je dan niet laten staan?

Serviezen

Ga jij voor FÄRGRIK, DINERA of SAMTIDIG? Een servies mag niet ontbreken op jouw IKEA essentials boodschappenlijstje. Deze serviezen worden namelijk in betaalbare pakketten (€9,99 – €29,99) aangeboden waardoor jij in één klap de trotste owner bent van een servies met dinerborden, ontbijtborden én schaaltjes! Ook nog eens verkrijgbaar leuke kleuren!

LACK

Het famous LACK tafeltje. Grote kans dat je er ooit al eens gebruik van hebt gemaakt. Dit vierkante tafeltje kost slechts €5,99 en is ideaal voor in je studentenkamer! En voor die prijs? No worries als er bier overheen valt!

Als je dan toch op de LACK tour bent, neem dan ook z’n broertje het TV-meubel mee. Deze kost €9,99 en is ideaal voor je TV of spelcomputer.

Bedbank HEMNES

Het bed HEMNES is een veel gezien IKEA item in studentenkamers. Dat is niet voor niets! Haal jij HEMNES in huis? Dan heb je een bank, eenpersoons- en tweepersoonsbed in een. Ook nog eens met extra opbergruimte!

Het bed heeft in de basis een formaat van een eenpersoonsbed, namelijk 80 x 200 cm. Door de achter- en zijwand is HEMNES ook perfect te gebruiken als bank! Dat is mooi. Hoef jij ’s avonds laat niet meer van de bank naar jouw bed te lopen. Blijft er iemand slapen of wil je toch over naar een tweepersoonsbed? Dan schuif je het bed uit en leg je er een extra matras bij. Door de mogelijkheid om het bed in- en uit te schuiven en de drie grote lades maakt HEMNES het makkelijk om de ruimte effectief in te richten.

STUK kledingopberger

Kledingopberger STUK en grote broer SKUBB zijn als het waren hangzakken voor aan je kledingrek. Door deze handige opbergers aan je kledingrek te bevestigen kun je naast het hanggedeelte ook kleding neerleggen. Ook storage boxen zijn een must have!

Kledingrek RIGGA

Als je kiest voor kledingrek RIGGA en je bevestigt hier de STUK kledingopberger aan, dan heb je eigenlijk geen kledingkast meer nodig! Kledingrek RIGGA (€16,95) is namelijk ook nog eens voorzien van een handige schoenenplank. Hangen, leggen en ook nog eens je schoenen kwijt kunnen. Dat is handig!

Al deze handige meubels en items van IKEA mogen niet ontbreken op jouw uitzetlijst, voor je eerste keer op kamers wonen, je eigen studio of eerste huisje!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *