badmode trends 2021
Fashion

Badmode trends 2021 | Every body is a summer body

Every body is a summer body. In dit artikel brengen wij je op de hoogte van de badmode trends 2021. Ontdek ze nu!

Badmode trends 2021

Hoewel het nog de vraag is of we dit jaar op vakantie kunnen – en of je dat dan wel moet willen – lijkt het ons duidelijk dat je hoe dan ook badmode in je kast moet hangen. De afgelopen jaren hebben we best wat hittegolven meegemaakt en het is dan fijn om ook in je eigen tuin of bij een water in de buurt te kunnen vertoeven in een bikini of badpak.

De badmode trends 2021 zijn voor alle body sizes. Wij lichten drie trends uit die een grote rol spelen in de badmode collectie van 2021.

Tankini

De tankini is weer terug van weggeweest. Alhoewel, hij is nooit helemaal weggeweest maar werd wel minder trendy. Dit jaar is dat anders! Onder andere Hunkemöller introduceert de tankini – een lange top – in hun 2021 badmode collectie.

Een tankini bedekt je buik. Dat betekent echter niet dat een tankini niet sexy kan zijn! Er zijn ontzettend veel mooie én sexy tankini tops: met v-hals en een soort overslag-design, met tummy slimming effect of met een diep uitgesneden decolleté. Mocht jij je daar fijner bij voelen kun je met een tankini top dus je buik bedenken en accent leggen op andere lichaamsdelen waar je trots op bent. Heerlijk!

High waisted bikinibroekje

Wat we in 2021 ook veel zullen zien is de bikini set met het high waisted bikinibroekje. En wij zijn fan! Met een high waist bikinibroekje kunnen we ons buikje inpakken (hoeft natuurlijk niet!) en het zit gewoon ontzettend lekker. Daarnaast zijn high waisted bikinibroekjes ook nog eens ontzettend sexy!

Als iets comfortabel zit én het ziet er ook nog eens leuk uit, dan zijn wij al snel fan!

Badpak

Wij denken dat een badpak altijd tot de trends zal blijven behoren! Ook dit jaar zien we het badpak voor dames weer volop voorbij komen, in allerlei verschillende designs. Ook in de badpak trends is het tummy slimming effect terug te vinden. Door de ruffles aan de voorzijde valt een eventueel buikje minder op en met het design van deze badpakken wordt er een accent gelegd op de taille.

Ook badpakken met een sexy diepe uitsnede of open rug is iets wat we veel zien in de badmode trends van 2021!

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *