Dr. Martens inlopen van Dr. Martens schoenen
Fashion

Dr. Martens inlopen doe je zo!

Dr. Martens schoenen zijn razend populair en dat is niet zonder reden. Deze stoere laarsjes zijn namelijk te combineren met élke outfit! Daarvoor moet je ze wel eerst inlopen en dat kan best vervelend zijn. Omdat wij begrijpen dat je liever niet al te veel pijn lijdt om mooi te zijn geven we je tips om het inlopen van je nieuwe paar Dr. Martens een stuk makkelijker te maken! Dr. Martens inlopen doe je zo!

Dr. Martens inlopen: wat je moet weten

Dr. Martens schoenen staan erom bekend dat ze goed moeten worden ingelopen, maar als dat achter de rug is lopen ze enorm comfortabel!

Hoe lastig en vervelend het inlopen van Dr. Martens is hangt af van het model dat je kiest. Het ene paar Dr. Martens is namelijk het andere niet. De 1460 Pascal staan bekend als een soepelere variant en zijn dus wellicht de beste optie als je je eerste paar Dr. Martens koopt.

Laat je vooral niet afschrikken door de verhalen die je hoort. Niet iedereen ervaart het inlopen van Dr. Martens hetzelfde en met onze tips kom je er wel!

Plak blarenpleisters

Heb je je nieuwe paar laarsjes net binnen en wil je ze in gaan lopen? Trek ze dan thuis alvast even aan en ontdek op welke punten de Dr. Martens knellen. Op deze plekken plak je blarenpleisters voordat je verder gaat met het inlopen van de schoenen. Zo voorkom je groot leed!

Dr. Martens inlopen van Dr. Martens schoenen

Schoenen inlopen met dikke sokken

Een andere superfijne tip is om je fluffy socks uit de sokkenla te halen! Door het dragen van dikke sokken in Dr. Martens komt er wat extra spanning op de laarsjes te staan en zullen deze soepeler worden. Daarnaast zorgen de sokken voor een dikke beschermlaag voor je voeten. Wel zo fijn tijdens het Dr. Martens inlopen!

Kies een goed moment voor het inlopen van Dr. Martens

Wanneer je je nieuwe paar Dr. Martens nog in moet lopen is het niet verstandig om ze aan te trekken als je een lange dag hebt. Dat kan namelijk een behoorlijke horror ervaring worden! Kies een goed moment voor het inlopen van Dr. Martens, bijvoorbeeld binnenshuis of tijdens een korte visite. In ieder geval een moment wanneer je niet veel hoeft te lopen! Door het dragen van de Dr. Martens kunnen deze zich naar je voeten gaan vormen, zonder dat je er teveel op loopt en het erg pijnlijk wordt.

Geef je voeten een break!

Last but not least: geef je voeten tussendoor ook gewoon wat rust! Onze tips zullen je helpen met het inlopen van Dr. Martens schoenen, maar ook dan zul je je voeten tussendoor wat rust moeten gunnen om bij te komen en te herstellen. Dr. Martens inlopen doe je het best in stapjes en dat kost tijd. Maar daarna… kun je er dagenlang op lopen!