My Jewellery zomercollectie 2023 Sunchasers
Fashion

My Jewellery collectie voor de echte sunchasers!

Zomer: het seizoen van warme zonnestralen op je huid, eindeloze stranddagen en levendige kleuren. My Jewellery weet als geen ander dit gevoel vast te pakken en in hun nieuwe collectie te stoppen. Sunchasers bestaat uit sieraden en strandaccessoires waar jouw hart – als zomer- en strandliefhebber -zeker een sprongetje van maakt!

Sieraden voor zonaanbidders

De Sunchasers collectie is als een samenkomst van kleur en vorm, ontworpen om de ware zonaanbidder in je naar boven te brengen. Deze collectie is een explosie van kleurrijke sieraden, allemaal met glinsterende parels, schelpjes en levendige glazen kralen. Het resultaat? Sieraden die jou laten stralen als de zon en elke outfit dat extra beetje zomers plezier geven. Het kan niet anders dan dat je vrolijk wordt van deze prachtige collectie!

The Sunchasers – surf edit is een verzameling van herinneringen en verhalen. Avonturen en momenten van over de hele wereld zijn vastgelegd en vertaald naar een zomerse sieradencollectie die past bij elke reiziger. Ga op ontdekking en neem onze sieraden mee naar iedere bestemming, tijdens de zoektocht naar verborgen plekken & nieuwe herinneringen!

– My Jewellery

Van sieraden tot swimwear: de zon achterna

De Sunchasers collectie bestaat uit meer dan alleen sieraden. Een strandtas, leuke outfit voor de beachparty en een zonnebril mogen niet ontbreken deze zomer. Ook is er swimwear – leuke bikini’s en badpakken – en zijn er toffe strandaccessoires, waardoor je volledig uitgerust bent voor jouw zomerse avonturen! Of je nu van plan bent om te loungen aan het strand, te feesten op een zomers festival of een duik in het zwembad te nemen. Maak je zomer compleet met de tofste items van My Jewellery!

Zomerse enkelbandjes voor de surf look!

Voor een extra zomerse touch zijn de enkelbandjes van de Sunchasers collectie een absolute must. Ze voegen een vleugje speelsheid toe aan elke outfit en matchen perfect met de rest van de collectie! Combineer ze met je favoriete sandalen of ga op blote voeten voor een echte strandlook. Je hebt geen echte zomer gehad als je niet met je tenen in het zand hebt gezeten!