t-shirt bh
Fashion

Deze drie soorten bh’s moet je écht hebben: t-shirt bh, sexy en strapless

Wat voor bh mag echt niet ontbreken in jouw kast? Er zijn tegenwoordig zo ontzettend veel soorten bh’s in verschillende modellen, materialen en kleuren. In dit artikel ontdek je drie soorten bh’s die je écht in je kast moet hebben, waaronder de t-shirt bh!

Een essential: de t-shirt bh

Als je maar één bh koopt, dan raden wij je aan om te gaan voor een t-shirt bh. Dit type bh wordt gemaakt van zeer comfortabele gladde stof en is er geschikt om te dragen onder – je raadt het al – een t-shirt. Door de gladde stof zul je de bh niet zien zitten en laat hij geen tekeningen achter.

De t-shirt bh is dus een erg funtionele én comfortabele bh. Er zijn ook t-shirt bh’s zonder beugel. Je kunt hem dragen onder elk gewenst kledingstuk en dat maakt dit type bh een echte essential!

t-shirt bh sexy bh

Sexy bh

De sexy bh is een van de drie type bh’s die je écht moet hebben. Sexy wordt niet gedefinieerd door kleur, materiaal of model maar door waar jij je sexy in voelt. Jouw ‘sexy bh’ kan dus ook prima een t-shirt bh zijn. Als jij je daar goed in voelt. Als het aan ons ligt is een bh waar je je sexy in voelt een must have voor iedere vrouw!

Door deze bh te dragen zal je zelfvertrouwen een boost krijgen. Super fijn als je een belangrijke presentatie moet geven of een leuke date hebt. Dat jij onder je kleding iets draagt wat je goed doet voelen zal een wereld van verschil maken, zelfs als die sexy bh niet voor anderen zichtbaar is! Maar een bh waar je je sexy in voelt is natuurlijk ook belangrijk voor een spannende en intieme nacht! 😉

Strapless bh

Op zoek naar een bh zonder zichtbare bandjes? Vermijd liever de bh met “onzichtbare” bandjes. Deze zijn vaak van plastic-achtig materiaal. Dit zit ontzettend oncomfortabel, snijdt in de huid en eerlijk is eerlijk: ze zijn gewoon zichtbaar. Kijk liever naar een strapless bh. Dit is een bh die je kunt dragen onder jurkjes of tops waarbij je liever geen bh bandjes ziet.

Er zijn verschillende soorten strapless bh’s. Zo is er de plak bh. Deze bh heeft een plaklaag en plak je als het ware op je borsten. Soms kun je deze door een soort veter aantrekken om je borsten wat meer tegen elkaar aan te duwen. Hierdoor krijg je een soort push-up effect en creëer je meer zichtbaar decolleté. Een groot voordeel van de zelfklevende bh is dat deze zich alleen aan de voorkant bevindt. Ideaal dus voor kledingstukken met een open rug!

Dan zijn er nog veel andere strapless bh’s. Vaak gaat het om een bh model met afneembare bandjes. Hierdoor is hij zowel met bandjes te dragen als strapless. Deze worden ook vaak gemaakt van hetzelfde materiaal als de t-shirt bh.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *