Sieradentrends van 2023
Fashion

Sieradentrends van 2023

Sieraden zijn de perfecte manier om je outfit een ‘wow-factor’ te geven. Dankzij de vele modetrends die er tegenwoordig zijn, is er keuze genoeg in sieraden; van kleine, licht gekleurde kettingen tot chunky sieraden waarmee je accessoires een statement maken. Of je nou houdt van minimalistisch of extravagant, wij zullen je de laatste sieradentrends van 2023 voorstellen!

Chunky sieraden

Chunky sieraden zijn de trend waar het steeds vaker om draait als het gaat om sieraden. Chunky kettingen, oorbellen en armcandy; het versterkt je look en geeft je outfit een extra ‘kick’. Deze sieraden zijn vooral geschikt als je een statement wil maken. Ze zullen zeker de aandacht trekken en geven je een glamoureuze look!

Minimalistische sieraden

Minimalistische accessoires zijn de juiste keuze voor de meer elegante, romantische look – perfect voor mensen die van subtielere sieraden houden!

Dit soort sieraden is ideaal als je voor iets subtielers wil gaan, zoals dunne armbanden, kleine en dunne kettingen of als je sieraden wil layeren, zoals kettingen in verschillende lengtes met een mooie bedel.

Sieraden met veel kleur

Kleurrijke sieraden zijn dit seizoen een must in je garderobe! Unieke sieraden met kleurrijke accenten geven je look een boost en zorgen voor contrast.

Een goed gekozen accessoire zoals een mooi sieraad kan je een geheel nieuwe look geven. Daarom is het belangrijk om te weten hoe je kleurrijke sieraden op de juiste manier kunt combineren. Als je een fan bent van een kleurrijke look, heb je waarschijnlijk nog nooit zoveel keuze gehad als op dit moment. Mede door de populariteit van colorblocking fashion in het afgelopen jaar, is er enorm veel kleur te spotten in de winkelstraat! Ook op het gebied van accessoires en de sieradentrends van 2023. Merken bieden veel keuze uit kleurrijke oorbellen, kettingen, armbanden, sjaaltjes en haaraccessoires.

Bold statement pieces of een subtiele touch met kleur, er zijn verschillende manieren om aan de slag te gaan met kleurrijke sieraden in jouw garderobe. Je kunt bijvoorbeeld een persoonlijke touch toevoegen aan je outfit met een bijpassende armband of ketting in je lievelingskleur, of een zakelijke en formele look een beetje ‘opspicen’ met een kleurrijke twist.