Gelzz gellak review
Fashion

Gelzz gellak review: voor langdurig mooie nagels

Wil je starten met gellak, of ben je op zoek naar een nieuw merk met mooie kleuren? Lees dan verder voor onze Gelzz gellak review! Wij probeerden namelijk de gel nagellak van het merk Gelzz uit. We kunnen alvast verklappen: wij zijn om! De kwaliteit is top en de kleuren zijn prachtig.

Gelzz gellak swatches

Met al die mooie kleuren is het moeilijk om een keuze te maken. Daarom probeerden we meteen verschillende kleuren Gelzz gellak uit op onze nagels!

  • Jade G055
  • Tropic Turquoise G111
  • Glitter Galore Limelight G112

Nadat de nagels gevijld en goed gereinigd zijn – helemaal klaar voor de gellak behandeling dus – hebben we een laagje basecoat aangebracht en uitgehard onder de lamp. Vervolgens brachten we een dun laagje van de kleur ‘Jade’ aan en – wauw! Dit is echt de meest fantastische Jade kleur en hij is ook nog eens super gepigmenteerd!

De effen kleur hebben we gecombineerd met ‘Tropic Turquoise’ glitters (middelvinger) en Glitter Galore Limelight (ringvinger). De kleuren en glitters zijn natuurlijk afzonderlijk van elkaar te gebruiken, maar laten zich ook perfect combineren tot een fantastische set!

Gelzz gellak review

Review: Gelzz gellak

Laat het duidelijk zijn: de producten van Gelzz zijn een echte aanrader! De producten werken fijn, laten zich goed aanbrengen en de kleuren zijn prachtig. Ook is er héél veel keuze waardoor er voor iedereen genoeg opties zijn.

De kwaliteit is ook erg goed. De gellak blijft goed zitten en zorgt ervoor dat je lang kan genieten van mooie, verzorgde nagels!

Over Gelzz

Gelzz is een merk met gellak, in veel verschillende kleuren. Van neutrale nude-tinten tot mooie opvallende kleuren en waanzinnige shiny glitters! Naast een uitgebreide collectie gellak kleuren heeft het assortiment van Gelzz ook rubber base, BIAB en polygel. Dat naast andere basics zoals een base- en topcoat natuurlijk!

Je shopt Gelzz via Shellac4U.nl.