Kerstkaarten trends 2023
Lifestyle

Fotogenieke of trendy kerstkaart?

De feestdagen staan weer voor de deur en wij hebben er maar wat zin in! Wat is er nu mooier dan jouw warme wensen op een persoonlijke manier te delen met familie en vrienden? Kerstkaarten blijven een geliefde traditie om dit te doen. Of je nu kiest voor een kaart met een persoonlijke foto of een trendy design: een kerstkaart brengt altijd een glimlach op het gezicht van de ontvanger. We geven je inspiratie voor foto kerstkaarten en delen de kerstkaarten trends van 2023!

Persoonlijke kerstkaart met foto

Er gaat niets boven het openen van een kerstkaart en het zien van het stralende gezicht van een dierbare. Het toevoegen van een persoonlijke foto aan je kerstkaart is dé manier om jouw warme wensen een extra persoonlijk tintje te geven. Hier zijn wat inspirerende ideeën kerstkaarten maken met een eigen foto:

  • Gezellig met het gezin: Trek allemaal een vrolijke kerstpyjama aan en verzamel je voor de kerstboom. “Say Cheese!”, en klaar is jullie foto voor op de kerstkaart!
  • Dierbare dieren: Heb je een huisdier? Leg het vast in de sneeuw of geef het een schattige kerstmuts. Zo’n foto doet ieders hart smelten!
  • Wintersport: Als je het geluk hebt gehad om op wintersport te gaan, waarom zou je dan niet een actiefoto of een groepsfoto tegen de achtergrond van een sneeuwlandschap gebruiken?
Kerstkaarten trends 2023

Kerstkaarten trends van 2023

Elk jaar brengt zijn eigen frisse trends met zich mee. Dit jaar is geen uitzondering als het gaat om kerstkaarten. Laten we eens kijken naar de kersttrends van 2023:

Colorblocking kerstkaarten

Dit jaar draait alles om felle kleuren! Colorblocking combineert contrasterende kleuren om een opvallend, modern effect te creëren. Denk aan combinaties als roze met wit of diepgroen met helderblauw. Deze kerstkaarten zijn hip!

Kerstkaarten in vorm:

Wie heeft gezegd dat een kerstkaart rechthoekig moet zijn? Dit jaar zijn kaarten in de vorm van kerstballen, kerstbomen of zelfs sneeuwvlokken helemaal in. Ze geven een leuke draai aan de traditionele kaart en zullen daarom ook zeker herinnerd worden. Ook staan of hangen ze extra gezellig in huis!

Minimalistische kerstkaarten

Voor de liefhebbers van eenvoud zijn minimalistische kaarten de go-to optie. Deze kaarten kenmerken zich door neutrale kleuren, strakke lijnen en weinig tekst. Het is de perfecte kerstkaart om jouw warme wensen op een subtiele manier te delen.

Folie kerstkaarten

Deze kaarten glinsteren en glanzen met elk licht. Het gebruik van foliedruk, of het nu goud, zilver of een andere kleur is, geeft je kaart een luxueuze uitstraling. Het is chique als bijvoorbeeld de tekst of alleen wat sterren een foliedruk hebben.