lichtstraat voor meer daglicht in huis
Interieur

Lichtstraat voor meer daglicht in huis

Droom je van een huis met veel natuurlijk licht? Dan zijn lichtstraten dé oplossing. Ze zorgen voor meer daglicht in huis, zijn mooi, functioneel én leveren ook nog eens een flinke bijdrage aan de uitstraling van je woning. Het is een win-win!

Het toffe van de lichtstraat lessenaar

De lichtstraat lessenaar – een lichtstraat die aan één kant van je dak bevestigd is – is een echte eyecatcher. Modern en stijlvol! Deze lichtstraat laat niet alleen veel licht binnen, maar geeft ook nog eens een fantastisch uitzicht op de lucht. Perfect voor kamers waar je graag ontspant of een creatieve boost nodig hebt.

En de bonus? Omdat het zo’n compact ontwerp heeft, is de lessenaar ideaal voor kleinere ruimtes. Zo geniet je van maximaal licht zonder dat het te veel ruimte inneemt.

Een lichtstraat in je uitbouw: zeg maar hallo tegen meer daglicht

Als je een uitbouw hebt, dan is een lichtstraat uitbouw de kers op de taart! Het verandert de hele sfeer van de ruimte. Of het nu je keuken, woonkamer of thuiskantoor is: een lichtstraat in je uitbouw transformeert een donkere of krappe ruimte naar een oase van licht en luchtigheid. Zeker de moeite waard!

Lichtstraten plaatsen

Zowel de lessenaar als de uitbouw lichtstraat voegen een fantastische hoeveelheid daglicht toe aan je huis. Maar ook design-technisch zijn ze een mooie toevoeging. Elk huis, elk interieur kan een boost gebruiken van een lichtstraat.

Denk je erover om zo’n geweldige lichtstraat aan je huis toe te voegen? Ga dan voor advies naar een expert. Die kan je helpen met het ontwerp en de beste plek om het te plaatsen. Het is namelijk meer dan alleen een venster in je dak: een lichtstraat verandert je hele huis én leven!