Parte di Me goldplated armband
Fashion

Sieraden als deel van jou: Parte Di Me collectie

Ken je het gevoel dat een sieraad een deel van jou wordt? Onmisbaar, want zonder voel je je ‘naakt’ en niet compleet. De sieraden van het merk Parte Di Me zijn ontworpen om jouw persoonlijkheid uit te stralen en een deel van jou te worden. Een deel van mij – Parte Di Me.

Parte Di Me

Het sieradenmerk Parte Di Me ontwerpt met veel passie mooie sieraden die jouw persoonlijkheid reflecteren. Sieraden die je eigenlijk nooit meer af wil doen, die een echt ‘onderdeel van jou’ zijn.

De armbanden, ringen, kettingen en oorbellen zijn allemaal van 925 zilver en ook verkrijgbaar met een 14K gold plating. De ontwerpen van de sieraden zijn uniek en klassiek, waarbij er vaak een of meerdere stenen verwerkt worden. Wij vinden deze sophisticated sieraden echt heel mooi!

Parte di Me goldplated armband

Santa Maria del Fiore collectie

Parte Di Mi heeft verschillende sieradencollecties met elk een eigen inspiratiebron en ontwerpen die daarop afgestemd zijn. Onze favoriet? Dat is lastig kiezen, maar het is op dit moment Santa Maria del Fiore! Deze collectie bestaat uit goudkleurige en zilveren sieraden met verschillende kleuren stenen. Een zilveren ring met de combinatie van gekleurde stenen is echt oogverblindend mooi!

Gold plated armband

Zoek je een verfijnd sieraad mét mooie kleuren? De Santa Maria del Fiore gold plated armband van Parte Di Me is een prachtig exemplaar voor aan je arm. De gouden armband is gezet met mooie zirkonia steentjes in verschillende, perfect op elkaar afgestemde kleuren. De groen- en aardetinten geven een chique touch met kleur aan je look! Mocht je meer van zilveren sieraden houden: deze luxe armband is er ook in 925 zilver!

Je look compleet maken? Shop dan ook de andere sieraden uit de collectie! Er zijn namelijk ook kettingen, oorbellen en ringen met dezelfde kleuren steentjes. Er is zelfs keuze tussen sieradenontwerpen met grote of kleine stenen!