Foto op acrylglas BesteCanvas.nl
Interieur

Van familieherinneringen tot fotokunst: inspiratie voor wanddecoratie

Heb je een kale muur in huis die je maar blijft aanstaren? Met mooie wanddecoratie kun je die leegte in je huis vullen, mét een persoonlijk tintje: door het afdrukken van eigen foto’s op verschillende materialen. Er zijn eindeloos veel opties als het gaat om muurdecoratie; ook voor jouw interieur!

Wanddecoratie in huis

Muurdecoratie is niet alleen een manier om lege muren te vullen met iets moois, maar het is ook een perfect om een persoonlijk tintje aan te brengen in je interieur. Wanddecoratie is namelijk uitstekend om afbeeldingen en eigen foto’s op af te drukken. Selecteer afbeeldingen die symbool staan voor voor jou belangrijke elementen in het leven, of kies de mooiste foto’s om af te drukken voor een levensechte herinnering om aan de muur op te hangen!

Foto op acrylglas

Foto’s afdrukken

Het afdrukken van foto’s is misschien wel de meest persoonlijke manier om je muur mee te decoreren. Je kan hiermee een saaie muur transformeren naar een gezellige, persoonlijke muur die een belangrijk onderdeel van jouw inrichting vormt.

Je kunt een foto afdrukken op simpel papier en deze inlijsten, maar er zijn nog veel meer materialen om een foto op af te drukken. Bij BESTECANVAS.nl heb je veel keuze uit materialen, zoals fotoplaat, aluminium, poster papier en natuurlijk foto op canvas! Een afgedrukte foto ziet er op elk materiaal weer anders uit. Zo geeft het afdrukken van een foto op hout een warme en natuurlijke uitstraling, wat perfect is voor in een jungle interieur en bij de bohemian woonstijl. Ook zal dit niet misstaan bij een stoere industriële inrichting.

fotocadeau foto wanddecoratie

Foto op acrylglas aan de muur

Het mooiste materiaal om je foto op af te drukken? Dat is afhankelijk van de look & feel die je graag wil creëren. Want elk materiaal zorgt voor een andere uitstraling. Over het algemeen is een foto op acrylglas een van de meest luxe en mooiste opties! Het glas zorgt voor een glans en geeft de foto meer diepte dan een normale afgedrukte foto. Een goede kwaliteit foto zal op acrylglas kristalhelder zijn, waarbij de kleuren uit de foto waanzinnig tot uiting komen. Dit geeft een levensecht en haarscherp resultaat!

Je kan één grote foto aan de muur hangen, maar steeds vaker zien we fotowanden en postermuren waarbij wanddecoratie in verschillende maten wordt gecombineerd, voor een stijlvolle en gevulde muur die veel sfeer aan de ruimte brengen. Dat is ook prachtig met jouw eigen foto’s op acrylglas!