5 activiteiten voor Valentijnsdag dingen om te doen op Valentijnsdag samen met je partner
Lifestyle

5 x activiteiten voor Valentijnsdag om samen met je partner te doen

Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om je liefde voor je partner te laten zien. Of je nu al jaren samen bent of nog maar net begonnen, er zijn tal van manieren om deze dag speciaal te maken. Hier is inspiratie voor activiteiten die je samen met je partner kunt doen op deze dag!

Dingen om te doen op Valentijnsdag

Wil je samen iets leuks doen op Valentijnsdag, maar weet je nog niet zo goed wat? Laat je inspireren door dit lijstje met activiteiten die je samen met je partner kan doen, om er een mooie Valentijnsdag van te maken!

  • Plan een romantische wandeling in een prachtig natuurgebied, met een picknickmand vol lekkers en een goede fles wijn of champagne! Alleen als het weer een beetje mee zit natuurlijk!
  • Maak een DIY-project samen, zoals het maken van een fotocollage of het schilderen van een doek. Of wat dacht je van een gipsen beeld van jullie handen? Er zijn veel leuke DIY pakketten te koop en jullie kunnen natuurlijk ook zelf iets bedenken. Creëer samen iets moois dat jullie liefde voor elkaar symboliseert!
  • Zoek een leuke (en misschien wel romantische) film uit op een streamingdienst zoals Netflix, Videoland, Amazon Prime of HBO of huur een film, en maak er een leuke filmavond van! Maak van te voren lekker hapjes en zorg voor een flesje wijn voor bij de film. Kruip gezellig samen op de bank en enjoy the movie!
  • Boek een overnachting in een hotel of B&B en geniet samen van een ontspannen nachtje of weekendje weg. Een extra romantische hotelovernachting? Zoek dan naar een luxe suite met wellness bubbelbad, jacuzzi of zelfs een sauna!
  • Plan een romantisch diner thuis met kaarsen, achtergrondmuziek en de lekkerste zelfgemaakte gerechten. Hoe speciaal is het om voor je partner uitgebreid te koken, of om juist samen in de keuken te staan voor een uitgebreid diner? Dit is een activiteit die ook perfect te combineren is met de filmavond!

Samen tijd doorbrengen op Valentijnsdag

Onthoud: Valentijnsdag gaat niet alleen om het geven van valentijnscadeaus, maar vooral om tijd doorbrengen met de persoon die je lief hebt. Dus maak er samen een onvergetelijke dag van en ga iets leuks doen om tijd met elkaar door te brengen en nieuwe herinneringen te maken!