Voordelen van whirlpool bad
Interieur

De ultieme wellness ervaring creëer je thuis met een whirlpool bad

Het relaxte vakantiegevoel, gewoon in eigen huis. Met een whirlpool bad creëer je de ultieme wellness ervaring om in je eigen badkamer tot rust te komen. Naast de ontspannende en relaxende werking geniet je ook van een aantal gezonde voordelen van een whirlpool bad.

Wat is een whirlpool bad?

Een whirlpool bad staat ook wel bekend als een bubbelbad. Met de verschillende functies creëer je de ultieme wellness ervaring, gewoon in je eigen badkamer. Zo geniet jij van de voordelen van het whirlpool bad en kom je helemaal tot rust. Ga jij je badkamer verbouwen of er een laten plaatsen in een nieuwe woning? Dan wil je dit wellicht overwegen.

De voordelen van een whirlpool bad

Een whirlpool bad geeft je een relaxende wellness ervaring. Het is heerlijk om in te relaxen en daarnaast is het ook gezond. Het bubbelbad heeft namelijk een aantal voordelen ten opzichte van een gewoon bad:

  • Ontspannend voor spieren en gewrichten
  • Verbeteren van bloedcirculatie

De bubbels die vrijkomen in een whirlpool bad zijn rustgevend. Daarnaast zorgen de jets ervoor dat, wanneer je hierop gaat liggen, je spieren worden gemasseerd. Je zult dan ook relaxt uit bad stappen! Even in een whirlpool bad liggen heeft een positief effect op het lichaam. Het wordt dan ook als fijn ervaren bij bijvoorbeeld reumatische klachten, maar ook hart- en slaapproblemen.

Enkel- of dubbel systeem

Whirlpool baden zijn er in verschillende soorten en maten. Een belangrijke keus bij het aanschaffen van een bad is of je gaat voor een enkel of dubbel systeem. Een whirlpool bad met enkel systeem heeft een uitrusting van zij-, rug-, en voetenjets. Bij een bad met dubbel systeem zitten deze jets ook op de bodem.

Met een whirlpool bad in je eigen badkamer geniet je thuis van de voordelen die het gebruik ervan met zich meebrengt. Je hoeft hiervoor dan niet meer speciaal naar een wellness resort of sauna. Een heerlijk bubbelend bad en de voordelen ervan ervaar je voortaan gewoon thuis in de badkamer.