Sunshine Mimosa
Fashion

Sunshine Mimosa: de nieuwste Bath and Body Works geur in Nederland

NEW SCENT ALERT! Er is een nieuwe geur toegevoegd aan het assortiment van Bath and Body Works. Sunshine Mimosa; een frisse en sprankelende geurlijn!

Bath and Body Works geuren

Bath and Body Works introduceert met regelmaat nieuwe collecties en geuren. Zo zijn er geuren in het vaste assortiment, maar zijn er ook seizoenscollecties.

In de op het seizoen afgestemde collecties vind je verschillende lekkere geuren. Hieronder zijn ook terugkerende geuren: de echte Bath and Body Works klassiekers, zoals bijvoorbeeld Twisted Peppermint voor de winter- en kerstcollectie. Zeker de geurkaarsen zijn heerlijk!

Daarnaast introduceert Bath and Body Works met regelmaat een nieuwe geur. Nu nieuw en ook verkrijgbaar in de Nederlandse webshop is Sunshine Mimosa!

Sunshine mimosa

Sunshine Mimosa

Sunshine Mimosa is de nieuwste geur in het Nederlandse Bath and Body Works assortiment. Een heerlijke geur voor de overgang van zomer naar najaar. Het merk omschrijft de geur als volgt:

Een heldere, bruisende mix van champagne en de gelukkige geur van citrus

Ook een geschikte geur om te gebruiken en te dragen rondom de feestdagen dus! De mannen van Menatwork.nl vinden hem in ieder geval heerlijk!

Sunshine Mimosa Bath and Body Works

De collectie

De Sunshine Mimosa collectie van Bath and Body Works bestaat uit de volgende producten:

  • Body mist
  • Eau de parfum
  • Hydraterende body wash
  • Body lotion
  • Body scrub
  • Handcrème
  • Mini douchegel
  • Mini body crème

Tip: Bath and Body Works mini’s zijn een echte aanrader voor op reis of een weekendje weg. Zo neem je de fijne producten – in handig formaat – makkelijk mee en blijf je genieten van de lekkerste geuren van het merk tijdens selfcare tijd.

Door de uitgebreide collectie aan producten met deze nieuwe geur kun je deze kun je de geur in je hele verzorgingsroutine implementeren. Gebruik de scrub onder de douche, was je met de douchegel en smeer je daarna in met de hydraterende body lotion of verzorgende body crème. Spray met de verfrissende body mist en draag eau de parfum wanneer je op pad gaat. Zo geniet je de hele dag van de sprankelende Sunshine Mimosa geur!