Zomersieraden Finaste
Fashion

Shop jouw trendsieraden voor de zomer

Sieraden heb je nooit genoeg! Wij vinden het erg leuk om trendsieraden af te wisselen en te combineren. Een leuke eigen collectie sieraden om te mix & matchen is dan ook wel erg fijn. Ontdek de leukste sieraden om deze zomer te dragen!

De leukste trendsieraden voor de zomer

De zomer en het festivalseizoen zijn het moment om je leukste sieraden te verzamelen! Combineer kleurrijke zomersieraden bij je outfit of speel met de schittering van goud in de zon. Finaste heeft de trendsieraden voor dit seizoen!

Finaste sieraden

Emerald groene sieraden

Groen is dit seizoen een van de belangrijkste trendkleuren. Deze kleur is vrolijk, fel en leent zich goed om te gebruiken in de color blocking fashiontrend. Emerald Green sieraden zijn dan ook een echte must have voor in jouw sieradencollectie!

De Emerald Hoops oorbellen zijn gemaakt van verguld sterling zilver en bezet met groenkleurige steentjes. Het zijn prachtige subtiele eyecatchers voor in je oren, want ze zijn niet groot maar wel heel shiny!

Combineer de groene oorbellen met gouden kettinkjes of het kettinkje met een kleine emerald stone. Dit is een minimalistisch goudkleurig kettinkje met groene steen. Deze matcht perfect met de Emerald Hoops! Mix & match met een chunky ketting voor een opvallende look.

Trendsieraden Finaste

Armband met koraal steentje

Een kleur die je meteen aan de zomer doet denken is koraal. Een mooie roze oranje kleur die je doet denken aan alle pracht die zich schuil houdt in de zee. Een summer must have is dan ook het Finaste armbandje met koraal steentje om te dragen bij je favoriete zomerjurken!

De armband is gemaakt van verguld stainless steel waardoor deze niet verkleurt. Combineer de armband met andere bandjes voor een speelse en persoonlijke touch om je arm! Hij is te dragen bij een polsomtrek van 14 tot 19 centimeter en staat ook erg leuk als enkelbandje, wat natuurlijk een sieraad is dat nóg meer summer vibes geeft!