Online bonbons bestellen
Lifestyle

Een cadeautje laten bezorgen | Doosje met handgemaakte bonbons

Zoek je een lekker cadeau om te geven & te laten bezorgen, of wil je gewoon zelf chocolade thuisbezorgd? Dan hebben wij een tip voor je! Je kunt namelijk online bonbons bestellen. Handgemaakt, in verschillende smaken & in een mooie cadeauverpakking!

Online bonbons bestellen

Een snel, gemakkelijk, leuk en lekker cadeau? Online bonbons bestellen is eenvoudig! Je bestelt ze bij ChocoladeBezorgd.nl en laat ze bij jou óf de ontvanger thuisbezorgen.

Kies voor een doosje bonbons van 5, 10 of 15 stuks en stel zelf samen! Je kunt kiezen uit heel veel lekkere smaken. Van all-time favorite Karamel Zeezout tot Pistache en Mango Passievrucht. Of wat dacht je van Cookie Karamel of Beschuit met roze of blauwe muisjes? Die laatste zijn natuurlijk ook erg leuk om bij de kersverse ouders te laten bezorgen bij een geboorte! Hoe dan ook: er is genoeg keus en voor ieder wat wils!

Na het selecteren van de bonbons voor in het doosje kun je een leuke cadeauverpakking kiezen. De bonbons worden geleverd in een luxe doos met een mooie wikkel. Kies bijvoorbeeld voor een Thank You verpakking of een Succes wikkel. Voor elke gelegenheid is er een passende cadeauverpakking! Je kunt er ook nog voor kiezen om een kaartje met persoonlijke boodschap toe te voegen.

Online bonbons bestellen

Bonbon specials | Om iemand in de watten te leggen

Wil je iemand echt flink in de watten leggen, dan zijn er ook genoeg opties. Zo kun je een grote Box of Happiness samenstellen met verschillende bonbons, kiezen voor een doos bonbons samengesteld door ChocoladeBezorgd.nl met hun favorieten of kies je voor het bestellen van een box in een leuke vorm. Zo is er de bonbon ‘Birthday Cake’ box, de ‘Box of Love’ en een ‘Bloemen en chocolade bonbon box’.

Chocolade bestellen bij ChocoladeBezorgd.nl

De mooiste, leukste en lekkerste chocoladecadeaus bestel je bij ChocoladeBezorgd.nl. De chocolade producten zijn smaakvol en handgemaakt. Er zijn genoeg keuzeopties en ook kun je kiezen voor bonbons zonder noten of zonder gluten. Daarnaast zijn er ook lekkere vegan bonbons! Ze worden – bij jou of de ontvanger – thuisbezorg in een luxe cadeauverpakking.