Goedkoop iPhone abonnement
Lifestyle

Een iPhone kopen? Kies voor een goedkoop iPhone abonnement

Wil je een nieuwe smartphone kopen? Overweeg dan een telefoonabonnement met een goedkope iPhone. Met een goedkoop iPhone abonnement heb je alles meteen geregeld en hoef je nergens meer aan te denken. Je kan meteen je nieuwe iPhone in gebruik nemen!

Nieuwe iPhone kopen

Als je toe bent aan een nieuwe smartphone kun je een los toestel kopen, maar je kunt ook kiezen voor een abonnement met telefoon. Zo kun je een iPhone kopen bij Ben met een telefoonabonnement. Zo heb je een nieuwe telefoon en ben je meteen ready om online te gaan! Ook fijn is dat je een maandelijks bedrag betaalt, waardoor je niet in een keer een grote uitgave hoeft te doen!

Goedkoop iPhone abonnement

Je hebt besloten: je wil een telefoonabonnement met een iPhone! Maar dan… welke eigenlijk? Er zijn namelijk verschillende iPhones op de markt en dus moet je een keuze maken bij het afsluiten van je abonnement.

iPhones behoren tot de meer prijzige telefoons. Maar kies je voor een wat ouder model, dan neemt de prijs af. En ook hier heb je erg lang plezier van! Daarom lichten wij wat oudere iPhone modellen uit die je kan kiezen bij een abonnement met toestel. Voor een goedkoop iPhone abonnement!

Apple iPhone 12

De iPhone 12 heeft een strak design en ligt comfortabel in de hand. Hij is namelijk erg licht en heeft een groot – maar niet té groot – scherm van 14,7 centimeter. Hij werkt snel en met de 12-megapixel camera kun je hartstikke mooie scherpe foto’s maken!

iPhone 12 mini

De iPhone 12 mini is het kleine broertje van de ‘gewone’ iPhone 12. De specificaties van dit toestel zijn vergelijkbaar met die van de iPhone, maar zijn ze dan verpakt in een kleiner zogeheten jasje en een intern geheugen van 64 GB.

Goedkoop iPhone kopen

iPhone 13 mini

Zoals de naam van het toestel al zegt is de iPhone 13 mini het kleine broertje – of zusje 😉 – van de iPhone 13. De iPhone 13 en zijn mini-versie zijn de opvolger van de iPhone 12. Hij is er in leuke kleuren zoals blauw en groen, maar natuurlijk ook in zwart! Een duidelijk verschil zit ‘m in het intern geheugen. Die van de iPhone 13 mini is namelijk 128 GB, in vergelijking met 64 GB bij de iPhone 12 mini.

iPhone 11

Heb je de voorkeur voor een wat ouder model? Dan is een goedkoop iPhone abonnement met de iPhone 11 misschien wel wat voor jou! In klassiek zwart of juist mooi paars. Deze smartphone heeft een groot en helder scherm van 6,1 inch en is ook nog eens stof- en waterdicht! Ook deze iPhone heeft een 12 MP camera.

iPhone SE

De iPhone met het SE design. Deze is supersnel door zijn snelle processor. Het design is mooi, stevig en compact. Hierdoor ligt deze telefoon lekker in de hand. Je kunt kiezen tussen een zwarte, witte of rode uitvoering. Met de 12 MP camera maak je mooie foto’s en gelukkig is deze smartphone ook bestand tegen een stootje of ongelukje. Hij is namelijk bestand tegen stof- en water. Wel zo handig als jijzelf niét zo handig bent!