Hexagon fotowand
Interieur

Foto’s in je interieur? Dit zijn originele manieren!

Met foto’s voeg je een persoonlijke touch toe aan je interieur. Bijvoorbeeld van een bijzonder moment, personen die je lief zijn of je schattige huisdier. Foto’s in je interieur kun je op originele manieren verwerken. Bijvoorbeeld met een mooie foto op doek of hexagon fotowand!

Hexagon fotowand

Foto’s verwerken in je interieur kan je op verschillende manieren doen. Zoek je nog een mooie muurdecoratie voor bij de eettafel, boven de bank of in de hal? Hexagon foto’s zijn een enorm leuke manier om persoonlijke foto’s in je woning te plaatsen!

Je kunt een hexagon foto eenvoudig op je muur plakken en ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Met verschillende hexagons kun jij jouw persoonlijke muurdecoratie samenstellen. Je kunt één grote foto laten afdrukken over verschillende hexagons, maar je kan er ook voor kiezen om allemaal verschillende foto’s te selecteren en deze samen te voegen op een wand. Voor de afwisseling is het leuk om hexagons van andere materialen in jouw samengestelde wand te verwerken. Kies bijvoorbeeld voor een hexagon spiegel, een vorm van vilt of zelfs kurk voor een stoerdere stijl. Het leuke is dat je jouw hexagon fotowand ook eenvoudig uit kunt breiden met nieuwe foto’s!

Foto op doek hexagon muur

Foto op doek

Een foto op doek blijft een leuke en mooie manier om een foto een plek in huis te geven. Foto’s worden haarscherp afgedrukt op canvas en je kunt het eenvoudig ophangen. Leuk en origineel is om een collage met allemaal leuke en bijzondere foto’s af te drukken op een canvas. Het toilet is een plek die vaak moeilijk is om wat warmte te geven. Met zo’n persoonlijke collage geef je deze ruimte wat aankleding!

Ook kun je een foto natuurlijk in groot formaat op canvas af laten drukken. Zo heb je een persoonlijk canvas om een mooie plek in huis te geven en het echt je thuis te maken!