Dear Sam poster store
Interieur

Poster selectie van Dear Sam

New wall-art! Posters in je interieur is nog steeds een ongoing trend en dat snappen wij helemaal. Om je te inspireren hebben wij een aantal trendy posters van Dear Sam op een rijtje gezet!

Dear Sam

Dear Sam is een Zweedse online poster store met een prachtige selectie aan posters van hoge kwaliteit.

Dear Sam is ontstaan uit liefde voor kunst en een verlangen om te inspireren, te veranderen en uit te dagen. Dear Sam biedt een unieke selectie posters, gedrukte kunst en lijsten aan. We hebben een duidelijk doel vanaf het moment dat je onze website voor het eerst bezoekt tot het moment dat je bestelling wordt afgeleverd: jouw verwachtingen in elk opzicht overtreffen. 

Naast het leveren van hoge kwaliteit producten is er ook aandacht voor het milieu. Zo zijn de posters van FSC gecertificeerd papier en de drukkerijen zijn 100% klimaatneutraal. Ook is het merk gecertificeerd met het Svanen milieulabel, wat een milieulabel is dat te vergelijken is met het Europees milieulabel.

Dear Sam

Posters en lijsten

De webshop heeft een ruime selectie aan toffe posters en mooie lijsten, van hoge kwaliteit. Als liefhebber van interieur kun je hier je hart ophalen en de leukste prints voor in je interieur selecteren. Het poster assortiment is verkrijgbaar in maten van 21 x 30 centimeter tot 70 x 100 cm. In dezelfde maten zijn ook lijsten verkrijgbaar: van hout en metaal, en zelfs posterhangers! Zo heb je meteen alles in huis wat je nodig hebt voor een fotowand.

Getoonde producten van Dear Sam

Wij selecteerden een aantal toffe producten uit het assortiment van Dear Sam! See something you like? Dit zijn de getoonde posters:

  • Blame the Internet (21 x 30 cm)
  • Don’t Grow Up (21 x 30 cm)
  • Censored Peach (21 x 30 cm)
  • Glitch Two (50 x 70 cm)
  • Creme de la Creme (21 x 30 cm)
  • Aubergine (40 x 50 cm)
  • Peach Study (30 x 40 cm)

Elke poster is zo leuk en van hoge kwaliteit!

Verpakking en levering

Veilig én snel leveren; dat is wat Dear Sam graag doet. In het kader hiervan hebben zij een reeks unieke verpakkingen geproduceerd om de hoge kwaliteit posters – en bijbehorende lijsten – goed te kunnen verpakken en een veilige aflevering van jouw bestelde producten te kunnen verzorgen.

Ook bestellen?

Wil je zelf een bestelling plaatsen? Met de code STYLICTY35 ontvang je 35% korting op posters van Dear Sam. De kortingscode is geldig t/m 11 oktober 2021.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *