Nazomeren tips
Interieur

Heerlijk nazomeren: daar hopen we op!

Middenin een typische Hollandse zomer, waarbij we de extremen van moeder natuur hebben ervaren – van zinderende hitte tot druilerige regendagen – kijken we uit naar die prachtige nazomerdagen. Die dagen waarop de zon zich nog even laat zien en de temperaturen aangenaam zijn. Wil jij je tuin voorbereiden op deze heerlijke nazomer? Met de volgende tips zorg je ervoor dat je optimaal kunt genieten van elk zonnig moment!

Luxe tuinmeubelen voor een fijne nazomer

De basis voor een prachtige nazomertuin? Een set luxe tuinmeubelen waarin je heerlijk kunt ontspannen. Kies voor kwaliteit en comfort. Denk aan een ruime loungeset van &moss met zachte kussens, of een prachtige houten eettafel waar je tot in de late uurtjes buiten kunt dineren. Zo creëer je een fijne buitenplek om na te genieten met vrienden en familie!

En het hoeft niet te stoppen bij de meubels. Accessoires zoals sierkussens, plaids en bijzettafeltjes zorgen voor wat extra sfeer. Zorg ervoor dat deze accessoires bestand zijn tegen een onverwachte nazomerse regenbui. 😉 Waterafstotende stoffen zijn dan ook een must!

Nazomeren

De laatste barbecue van het seizoen

Niets roept meer ‘zomer’ op dan de geur van een barbecue. Maak van buiten koken een echt feest met een kwalitatieve buitenkeuken of barbecue. Denk aan verse groenten van het seizoen of dat perfect gegrilde stukje vlees. Samen met familie en vrienden genieten van de laatste barbecue van het seizoen: dat maakt de zomer compleet!

Verlicht de nacht

Nu de dagen langzaamaan weer korter worden, mag tuinverlichting niet ontbreken. Anders zit je al snel tijdens het natafelen na de barbecue in het donker. Het is wel zo gezellig als je jouw gesprekspartners kan zien en er mooie verlichting in de tuin is. Maar ga niet voor het standaard buitenlampje. Kies voor sfeervolle lichtslingers, lantaarns of zonne-energie lampen die je tuin een magische uitstraling geven tijdens de heerlijke nazomernachten! En een citronella kaars om muggen op afstand te houden is misschien ook niet overbodig.