Elektrische raambekleding
Interieur

Elektrische raambekleding kiezen? Reden waarom je dat zou doen!

Ga je raamdecoratie bestellen? Dan zijn er veel keuzes die je moet maken. Er zijn namelijk eindeloos veel verschillende opties! En dan is er ook nog de mogelijkheid om voor elektrische raamdecoratie te kiezen. Maar waarom zou je dat eigenlijk doen? Wij vertellen je slimme redenen om voor elektrische raambekleding te kiezen, waar je zelf waarschijnlijk niet aan zou denken!

Plekken waar je niet bij kan

Allereerst is elektrische raambekleding de ideale oplossing voor als je ramen hebt waar je niet bij kan. Heb je bijvoorbeeld een vide en hoge dakramen? Dan wordt het wel erg lastig om de raambekleding te bedienen. Met elektrische bediening is dit probleem opgelost en kun jij bijvoorbeeld de plisségordijnen openen en sluiten, zonder dat je daar een ladder voor nodig hebt!

Makkelijk alles gelijk met elektrische raambekleding

Een ander voordeel van elektrische raamdecoratie is er een waar je misschien niet zo snel aan zal denken. Wanneer je een aantal ramen naast elkaar hebt ben je vaak even bezig om alle raambekleding gelijk af te stemmen. Het is namelijk lastig om alles precies op dezelfde hoogte te open!

Wanneer je kiest voor elektrische bediening bij deze ramen is deze struggle verleden tijd! Je kunt de bediening van de raambekleding namelijk dezelfde instelling geven, waardoor deze op precies gelijke hoogte zullen zijn. Dat is ideaal en zo hoef je je niet langer te storen aan raambekleding die niet gelijk hangt!

Op de bank blijven zitten

Voor de luie mensen onder ons zit er ook een groot voordeel aan elektrische bediening van gordijnen. Omdat deze niet handmatig hoeft te worden bediend hoef je er niet bij te staan. Het bedienen van de raambekleding doe je dan ook makkelijk vanaf de bank! Handig als je bijvoorbeeld een film kijkt en de zon je dwarszit. Zo kun je lekker blijven zitten!