Design fauteuil fluffy
Interieur

De gaafste design fauteuils uit de collectie van Pib Paris

Ons favoriete meubelstuk: de design fauteuil! Een fijne plek om te chillen, nog wat werk af te ronden, een mooi boek te lezen of om te bellen met vriendinnen. Er zijn veel prachtige vintage stoelen te vinden voor in jouw interieur. Wij delen de gaafste design fauteuils van Pib Paris om je te inspireren!

Jelling openhaard fauteuil

De Jelling openhaard fauteuil is een stoel met een modern design, dat wat weg heeft van een losse module van een modulaire bank. De fauteuil is geïnspireerd op een Italiaanse openhaardfauteuil. Dit zie je terug in het design. De Jelling design fauteuil biedt comfort en met de lage zit en rugleuning is het de perfecte stoel om te ontspannen.

Zie je jezelf al zitten op deze mooie fauteuil, bij de openhaard met een kop thee en een fijn boek? Dat is de vibe die deze fauteuil met zich meedraagt!

Design Fauteuil Pib Paris

Scandinavische schommelstoel (in roze!)

Heb je een Scandinavisch interieur, dan mag een schommelstoel eigenlijk niet ontbreken. Deze hoort echt thuis in deze woonstijl! Bij Pib Paris vonden wij de fantastische Scandinavische schommelstoel Lünd.

Deze Scandinavische design fauteuil is roze met goud. Een echte parel voor je interieur en deze beauty is uniek in zijn soort! De prachtige kleurencombinatie zal ook in veel ander soort woonstijlen tot zijn recht komen.

Design Fauteuil Scandinavische schommelstoel

Fluffy design fauteuil met fake fur

De Cinto bont design fauteuil blijft in geen enkele woning onopgemerkt. Hij doet denken aan een wolk en is ook echt zo zacht! De stoel heeft een bontlook maar is gemaakt van nepbont en fake fur. Het is een mooie zachte eyecatcher voor in bijvoorbeeld een Scandinavisch, Modern of Retro interieur. Ook zal de fauteuil zeker niet misstaan in een romantische woning, door zijn uitnodigende look. Zijn witte kleur, royale vorm en extreme zachtheid zorgen voor een welkom gevoel in huis!