Perfecte fotowand met posters van Desenio
Interieur

Stel je perfecte fotowand samen met posters van Desenio

Fotowanden zijn enorm populair! Ze zijn haast niet meer weg te denken als het gaat om trends op het gebied van interieur. Jouw perfecte fotowand stel je samen met posters van Desenio. Ook wij zijn fan van de postertrend en dat heeft meerdere redenen…

Perfect om het huis gezellig te maken

De postertrend is perfect om het huis gezellig te maken. Het kan best lastig zijn om te bedenken wat je met een lange lege muur moet doen. Met het ophangen van één of meerdere posters aan de wand maak je een lege muur een stuk gezelliger. Je kunt er voor kiezen om de prints van de posters af te stemmen op de ruimte waar ze komen te hangen. Wat dacht je van posters met pasta en citroenen voor in de keuken? Of een Chanel poster voor bij je make up tafel?

Perfecte fotowand met posters van Desenio

Makkelijk te wisselen (per seizoen)

Het is niet zomaar dat er zo ontzettend vaak voor posters wordt gekozen als muurdecoratie. Naast dat een aantal posters zorgt voor gezelligheid aan de muur, is het ook makkelijk te veranderen en te verwijderen. Posters zijn bijvoorbeeld veel gemakkelijker te wisselen dan behang of verf. Hierdoor kun je gemakkelijk én betaalbaar veranderingen aanbrengen in je muurdecoratie. Fijn voor als je regelmatig drang hebt om veranderingen aan te brengen in je interieur, of voor als je je huis graag decoreert aangepast aan het seizoen.

Eindeloze mogelijkheden

Met posters als wanddecoratie heb je eindeloze mogelijkheden. Dat geldt zeker voor de posters van Desenio. Je hebt namelijk de keuze uit duizenden posters. Voor elke woonstijl is er wel een passende poster te vinden. Wij zijn groot fan van de chique posters met prints van champagne, cocktails, bloemen en beauty items (van designers).

Posters zijn een betaalbare vorm van muurdecoratie. Je kunt kiezen voor één of twee grote posters, maar ook voor een fotowand met meerdere posters in verschillende formaten. Stel je perfecte fotowand samen met posters van Desenio! Door te spelen met verschillende lijsten, formaten en prints maak je kennis met de eindeloze mogelijkheden die posters met zich meebrengen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *