Nomad interieur
Interieur

Nomad interieur | Het rijtjeshuis van Kim

Kim woont samen met haar vriend en 4 kinderen in een rijtjeswoning in Kudelstaart. 12 jaar geleden zijn de woningen gebouwd en Kim is de eerste bewoner. Ze maakt gebruik van warme kleuren en heeft een nomad interieur: boho met Oosterse en Arabische invloeden.

De woon- en interieurstijl van Kim

Kim omschrijft haar woon- en interieurstijl als een mix van Oosters, Arabisch en Boho. Dit blijkt vooral uit het kleurenpalet van haar interieur. Kim maakt graag gebruik van mooie warme kleuren in combinatie met items gemaakt van natuurlijke materialen.

Inspiratie voor interieur

Gezien de woonstijl van Kim is het niet vreemd dat ze haar inspiratie haalt uit hun reizen naar Qatar, Marokko en Turkije. Daarnaast zijn ook Instagram en Pinterest favoriet voor het opdoen van interieur inspiratie.

Nomad interieur
@nomadhomebykim

Favoriete item

Als we vragen naar Kim’s favoriete item in huis, dan krijgen we een origineel antwoord: de douchekraan op zolder. Ze is erg lang op zoek geweest naar dé perfecte douchekraan en die heeft ze uiteindelijk gevonden. De douchekraan op zolder is echt te gek en matcht prachtig met de douchetegels.

Ook de keuken is een favoriet. Ze is vooral erg blij met het resultaat van de kleur van de keukenkastjes in combinatie met de wandtegeltjes. Deze tegels komen uit Marokko.

Meest trots op…

Het meest trots is Kim dan ook op de badkamer op zolder en de keuken. 4 jaar geleden hebben ze de zolder verbouwd tot een master bedroom met half open badkamer. Het is een enorm fijne open ruimte geworden.

Ook de benedenverdieping heeft destijds een volledige metamorfose gekregen. Het was een erg zware verbouwing, want Kim was hoogzwanger en ze zaten een tijd zonder meubelen en keuken. Gelukkig was het het allemaal waard: het resultaat mag er wezen!

Nomad interieur
@nomadhomebykim

Minder blij met…

Desondanks is er ook iets om minder blij mee te zijn: de bank. De bank past namelijk helemaal niet bij het huidige interieur met de Oosterse en Arabische invloeden. Ook is de bank eigenlijk te klein voor een gezin van 6. Een nieuwe bank staat dan ook met stipt op nummer 1 op de interieur wishlist van Kim, samen met een mooi groot vloerkleed.

Ook een boho interieur met Oosterse en Arabische invloeden?

Kim heeft niet echt een vaste winkel voor het shoppen van interieur items. Het liefst shopt ze via Instagram bij webshops: “Heerlijk, al die leuke kleine winkels!”.

Sinds kort kun je bij Kim ook iets kopen voor je interieur: The Nomad Wall Collection. Kim miste iets bijzonders voor aan haar muur en is met dit idee aan de slag gegaan. Ze geeft nu mooie vintage tapijtjes een nieuw leven. De tapijtjes uit het Midden-Oosten worden professioneel ingelijst en zijn een waar kunstwerk voor aan je muur.

Meer zien van Kim’s interieur? Volg haar dan op Instagram @nomadhomebykim.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *