Bijzettafels combineren
Interieur

Bijzettafels combineren? Ontdek de leukste tafeltjes

Bijzettafels zijn ideaal! Om wat te drinken op te zetten, om te gebruiken als plantentafeltje of gewoon ter decoratie. Er zijn veel mogelijkheden en je kan en dan ook haast nooit teveel hebben. Zeker omdat veel bijzettafeltjes zich perfect lenen om leuke combinaties te maken!

De mogelijkheden van bijzettafels

Bijzettafels bieden eindeloze mogelijkheden in het interieur. Zo kan je er een naast de bank zetten om je drinken of een boek op kwijt te kunnen. Een ander bijzettafeltje gebruik je om een tafellamp op neer te zetten, een paar kandelaars te plaatsen of om een prachtige bos verse bloemen een plek in huis te geven.

Bijzettafels combineren

Ook kun je een paar kleinere bijzettafels combineren en gebruiken als salontafel. Een combinatie van bijzettafeltjes met een poef doet het ook altijd goed! Het mag duidelijk zijn: een (extra) bijzettafel past zeker in huis! De leuke tafeltjes die wij laten zien zijn allemaal van Maison en Vogue, waar je een grote variatie kunt vinden van verschillende merken zoals HK Living, Bloomingville of Dutchbone.

Gold Crane koffietafel

De Gold Crane koffietafel is van het merk Dutchbone. De sierlijke kraanvogel vormt de basis voor deze bijzettafel met een transparant getint glazen blad. Het verfijnde design heeft een luxe uitstraling en zal perfect staan in een hotel chique of warm interieur. De tafel is een mooie decoratieve toevoeging aan de ruimte en leent zich prima om een goed glas wijn bij de hand te houden.

Bijzettafel Glam

Bijzettafel Glam van het merk Zuiver doet zijn naam eer aan. Het design is namelijk enorm ‘Glam’ door het glanzende oppervlak van de tafel. Deze moderne bijzettafel is in verschillende kleuren verkrijgbaar, waaronder in roze en zwart. De tafel heeft een gouden rand die in combinatie met het emaille deze beauty van een bijzettafel nog meer glam toebrengt!

Kleine bijzettafels

Kleine bijzettafels lenen zich perfect om te combineren of om te gebruiken als plantentafel. De gele Frost Tangerine en de mosterkleurige metalen bijzettafel van Chehoma lenen zich hier bijvoorbeeld perfect voor.