Panama jack schoenen op reis
City,  Fashion

Wat zijn de beste vrouwen schoenen om in te reizen?

Heb je een leuke vakantie in de planning staan en ben je op zoek naar welke schoenen geschikt zijn om de reis te maken? Lees dan gauw verder, je vind in dit artikel het juiste antwoord. Je leest niet alleen welke schoenen geschikt zijn om de reis te maken, maar ook wat voor soort schoenen er niet mogen ontbreken. Er zijn verschillende soorten merken die vooral bekend staan om hun stevigheid, zoals Panama Jack.

Panama Jack

Er zijn zoveel verschillende schoenenmerken dat we vaak door de bomen het bos niet meer zien. Panama Jack is een bekend schoenenmerk voor mannen, maar wist je dat er ook Panama Jack voor dames bestaat? Het merk is vooral bekend door de soort bergschoenen, maar wist je dat Panama Jack schoenen veel meer dan dat alleen is? Zo hebben ze natuurlijk ook laarzen, maar ook sneakers, sandalen en zelfs slippers. Er is voor ieder wat wils te vinden.

Op reis en ik neem mee

Wanneer je op reis gaat zijn schoenen vaak niet het eerste waar je aan denkt, maar een goed paar schoenen kan je dag breken of maken. Op reis wordt er vaak veel gelopen, waardoor een goed paar en comfortabele schoenen van belang zijn. Goede reisschoenen voor vrouwen moeten aan een aantal factoren voldoen. Hou rekening met het onderstaande lijstje, zodat je comfortabel op reis kan:

  • Zorg dat je je zwaarste schoenen draagt voor het gewicht in je koffer. Een comfortabele outfit van travelstof is natuurlijk belangrijk tijdens het reizen. Zijn je zwaarste schoenen niet comfortabel genoeg, draag ze dan bij je in je handbagage. 
  • Trek voor de reis comfortabele schoenen aan, je moet vaak in het vliegtuig lang op een plek blijven zitten.
  • Zorg dat ze makkelijk aan en uit gaan, voor als je door de douane moet en je je schoenen moet uitdoen. 
  • Trek goede wandelschoenen aan, op het vliegveld moet je vaak veel lopen van de incheckbalie tot je daadwerkelijk in het vliegtuig zit.

Op vakantie

Afhankelijk van waar de reis naar toe gaat pak je ook je schoenen in. Om voor iedere gelegenheid de juiste schoenen te hebben, ga onderstaand lijstje af:

  • Je schoenen voor de reis zelf
  • Laarsjes of boots te combineren met de leuke jurkje. rokje of korte broek
  • Open lage schoenen, zoals sandalen en slippers voor dagelijks gebruik zoals op stranden op Curaçao.
  • Open hoge schoenen, zoals een sandaal met een sleehak voor een avondje uit.

Zorg voor neutrale kleuren op je schoenen, zodat ze overal bij passen qua kleur. Zo heb je voor iedere gelegenheid op vakantie geschikte schoenen en hoef je niet tien paar schoenen mee te nemen.