Wynwood Walls Miami
City

Wynwood Walls is een must-see in Miami, Florida (art, chille vibes & food!)

Wynwood is een wijk in Miami, in de Verenigde Staten. Als het aan ons ligt is het Wynwood Art District ook meteen een van – of misschien wel dé – leukste wijk(en) van Miami. Het staat vooral bekend om de Wynwood Walls Miami: muren met gave street-art.

Wynwood Walls Miami

Wynwood Walls Miami

In Wynwood kun je je hart ophalen als je van kunst en street-art houdt. Wynwood Walls Miami is een soort openluchtmuseum. Ook buiten de muren kom je kleurrijke verrassingen tegen. Het Wynwood Arts District kent zo’n 16 straten en 8.000 vierkante meter. Je vind hier vele muren met de meest gave, unieke, mooie én opvallende muurschilderingen. Één grote verzameling street-art dus!

Regelmatig worden muren overgeschilderd, waardoor de wijk in Miami Florida blijft veranderen. En zelfs als er niet overgeschilderd wordt ontdek je elke keer weer iets nieuws. Je raakt dus niet uitgekeken!

Wynwood Walls Miami

Wynwood Miami

Wynwood is echt een leuke wijk en als je in Miami verblijft moet je hier eigenlijk heen! Hoewel Wynwood met name – en zeker bij toeristen – bekend staat om zijn muurschilderingen, is dat echt niet de enige reden om deze kleurrijke wijk te bezoeken. Wynwood Art District kent namelijk ook veel leuke hippe food hotspots. In Wynwood wonen veel Puerto Ricanen en je kunt dan ook heerlijk eten uit deze cultuur vinden. Daarnaast zijn er genoeg leuke foodspots die zich laten omschrijven met woorden als: ‘vegan’, ‘ambachtelijk en handmade’ en ‘vers’. Er is zoveel lekkers te ontdekken!

Het is dan ook zeker aan te raden om een bezichting van de Wynwood Walls te combineren met een bezoek aan een van de lokale foodspots!

Wynwood Miami

Waarom je Wynwood Miami moet bezoeken

Op vakantie in Miami of trek je door de omgeving van Florida? Het moge duidelijk zijn dat Wynwood een bezoek zeker waard is. Plaats Wynwood Miami dan ook zeker op je must visit list!

  • Wynwood Walls
    – Art, muurschilderingen
    – toffe plekken voor het maken van de perfecte nieuwe profielfoto!
  • Food hotspots
    – Heerlijk eten en drinken!
    – Ook nog eens Instagram worthy!

In Wynwood bevind je je in een artistieke wijk met ontzettend chille, relaxende vibes. Hoewel er ontzettend veel te zien is en er een fijne sfeer hangt is het niet echt een omgeving waar je gemakkelijk een hele dag doorbrengt. Een bezoek aan Wynwood en de Walls in de ochtend of middag kun je goed combineren met winkelen – winkelen in Florida is altijd een goed idee! – en een diner in Downtown Miami!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *