bruidslingerie kopen
Fashion

Bruidslingerie kopen: Welke lingerie draag jij op jouw belangrijke dag?

Je trouwdag gaat een van de belangrijkste en mooiste dagen van je leven worden. Het vinden van dé perfecte trouwjurk staat voor veel vrouwen centraal in aanloop naar het huwelijk. Maar wat draag je eigenlijk onder je trouwjurk en tijdens de huwelijksnacht? Vergeet niet om ook genoeg aandacht te besteden aan bruidslingerie kopen!

Lingerie onder je trouwjurk

Tijdens je trouwdag wil je je op je best voelen. Mooi, zelfverzekerd en sexy. Lingerie is iets wat elke dag kan bijdragen aan het hebben van dit gevoel, zo ook op deze extra speciale dag. Goed passende lingerie kan echt een wereld van verschil maken in hoe je je voelt en geeft veel vrouwen een flinke confidence boost. En dat terwijl alleen jij weet wat je onder je kleding draagt!

Bruidslingerie kopen

Ondergoed onder trouwjurken

Goed passend ondergoed kan de look en fit van je trouwjurk perfectioneren. Een bh onder trouwjurk of ga je voor fashion tape? Wat voor ondergoed je het best onder jouw trouwjurk draagt hangt af van het soort trouwjurk van de trouwjurken trends voor 2023 die je draagt. En natuurlijk waar jij je je goed bij voelt!

Bij een trouwjurk met open rug of diepe V-hals zie je liever geen bh zitten. Je kunt dan fashion tape gebruiken om te zorgen dat je borsten op de juiste plek blijven zitten. Bij een jurk met een U-hals kan een push-up bh juist heel mooi zijn, om het decolleté te benadrukken.

Als je een bh zoekt voor onder een strapless trouwjurk zou je naar een goed zittende strapless bh kunnen kijken. Dit is een bh zonder bandjes. Draag je een nauwsluitende jurk? Dan wil je voorkomen dat er lijntjes van het ondergoed draagt zichtbaar zijn. Dit is dan ook de reden dat genoeg vrouwen geen ondergoed onder hun nauwsluitende trouwjurk – zoals het zeemeermin model – dragen. Wij begrijpen dat je wellicht liever wél ondergoed onder je trouwjurk draagt en adviseren daarom om eens een shapewear onderjurk in de juiste maat te proberen. Hiermee kun je zichtbare ondergoed lijnen voorkomen!

En draag jij dé prinsessen baljurk waar jij als jong meisje al van droomde? Met een witte bustier of wit korset benadruk jij jouw taille. En geloof ons: je voelt je er ook nog eens enorm sexy in!

Bruidslingerie

Bruidslingerie kopen: voor onder je trouwjurk en de huwelijksnacht

Het op je best voelen is de reden om naast het vinden van je trouwjurk ook zeker genoeg aandacht te besteden aan wat je ónder je jurk gaat dragen, maar vergeet ook zeker de huwelijksnacht niet. Veel vrouwen hebben spannende verwachtingen van deze nacht, maar tegelijkertijd geven veel vrouwen ook toe dat zij en hun partner als een blok in slaap vielen na een lange, spannende en soms stressvolle dag.

Hoe dan ook: tijdens je huwelijksnacht verdien je het om er goed uit te zien en je goed te voelen, hoe de nacht er ook uit gaat zien! Pak uit met luxe jarretels en kanten kimono of draag een witte slipdress om in te slapen. Deze staat sexy en zit tegelijkertijd heel comfortabel!

Trek dus zeker een dag uit om trouwlingerie te kopen! Zo heb je alle tijd om te passen en te ontdekken waar je je goed in voelt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *