Zwarte jaloezieën in het interieur
Interieur

Trend gespot: Zwarte jaloezieën in het interieur

Raamdecoratie uitzoeken is soms nog best wel een ding. Maar als je dan de juiste raamdecoratie vindt, dan kan het ook echt heel veel doen voor je interieur. Enorm populair op dit moment is zwarte raamdecoratie. Dit matcht met een flink aantal verschillende woonstijlen die je de laatste jaren veel ziet. Ontdek de verschillende zwarte jaloezieën opties!

Donkere raamdecoratie

Raamdecoratie kies je met het oog op verschillende functies, zoals onder andere het tegenaan van inkijk in je woning en om inkomend licht te controleren. Raamdecoratie is echter ook enorm bepalend voor de algehele sfeer van je interieur. We kiezen om die reden raamdecoratie – naast functionaliteit – graag uit op design.

Donkere raamdecoratie is iets wat we de laatste tijd veel spotten. Dit past dan ook bij veel van de interieurstijlen die de afgelopen jaren enorm populair zijn geworden. Zwarte jaloezieën staan bijvoorbeeld prachtig in een hotel chique interieur en passen ook perfect binnen de Scandinavische woonstijl.

Houten zwarte jaloezieën

Zwarte jaloezieën: shutters, aluminium en hout

Bij Veneta heb je veel keus in op maat gemaakte raamdecoratie, zo ook voor zwarte jaloezieën:

  • Shutters
  • Aluminium jaloezieën
  • Houten jaloezieën

Shutters hebben een luxe uitstraling en worden vaker gezien in een landelijk interieur. Shutters worden ‘vast’ in het raam geplaatst en vervolgens bedien je de lamellen om de lichtinval te bepalen. Het ziet er prachtig uit, maar omdat het vaste deel best zwaar kan ogen wordt er vaker gekozen voor aluminium- of houten jaloezieën voor een meer ruimtelijk en open gevoel. Ook is jaloezieën schoonmaken niet moeilijk!

Aluminium jaloezieën zijn een goedkopere optie voor zwarte raamdecoratie, ten opzichte van shutters of houten jaloezieën. Een groot voordeel is dat deze jaloezieën tot wel 3+ meter gaan en dus ook geschikt zijn voor echt grote ramen of raampartijen. De keuze tussen lamellen van 16mm, 25mm en 50mm komt elk met een andere uitstraling. Kies de look die het best past!

Je kunt er niet meer omheen: zwarte houten jaloezieën. Je ziet ze in bijna elk modern interieur terug. Met een reden natuurlijk, want perfect op maat en van écht hout gemaakt geven houten jaloezieën een enorm luxe en warme uitstraling aan jouw ramen. En dat naast het feit dat je hiermee gemakkelijk de lichtinval en privacy kan bepalen. Het is hiermee dan ook de perfecte raamdecoratie voor in de woonkamer of voor in je industriële keuken!

Houten jaloezieën zijn er zonder ladderband, maar stiekem zijn wij fan van van de combinatie van houten lamellen mét ladderband. Dit maakt dat het geheel nog net even wat luxer oogt!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *