Hexagon fototegels muurdecoratie
Wonen

De kunst van herinneringen: foto’s op de muur en in de tuin

Met foto’s voeg je een persoonlijk tintje toe aan je interieur. Magische herinneringen, dierbare personen en gewoon wat gezelligheid voor aan de muur of op de kast. Onze favoriet? Een mozaïek van hexagon fototegels! Zoek je juist wat voor in de tuin? Ook daar kunnen foto’s bijdragen aan extra sfeer!

Eigen foto in de tuin

Een kale muur in huis kun je opvrolijken met mooie wanddecoratie, maar hetzelfde geldt voor de tuin. Ook daar heb je misschien te maken met een grote lege wand. Kan jouw schutting, tuinhuis of bakstenen buitenmuur wel wat gezelligheid gebruiken? Dan is dat de ideale plek om een foto op te hangen voor een persoonlijk tintje in de tuin! Een foto op canvas kun je namelijk ook buiten ophangen! Laat bijvoorbeeld een mooie foto van je huisdier afdrukken of waan je op vakantie met een foto gemaakt tijdens jouw favoriete reis! Kies vooral iets wat bij jullie en de stijl van de tuin past.

Hexagon fototegels muurdecoratie

Hexagon foto als persoonlijke muurdecoratie

Zoek je een creatieve manier om persoonlijke foto’s in huis te plaatsen? Hexagon fototegels zijn een fantastische manier om je favoriete herinneringen en momenten in je interieur te verwerken! Selecteer je meest dierbare foto’s en transformeer ze in een mozaïek van hexagon fototegels.

Of je nu kiest voor familiefoto’s, vakantieherinneringen of foto’s van je favoriete plekjes: de mogelijkheden met deze geometrische juweeltjes zijn eindeloos. Wissel een hexagon foto af met materialen als kurk, vilt en spiegels voor een dynamisch & persoonlijk muurstuk. Zo creëer je een echte stijlvolle eyecatcher voor in huis!

Een wand met hexagon foto’s past perfect bij een Scandinavisch, industrieel of bohemian interieur. Zijn jullie helemaal gek op reizen? Dan is dit helemaal een fantastische manier om foto’s op te hangen. Je kan dan elke keer nieuwe fototegels toevoegen en zo het verhaal van jullie reizen vertellen met deze fotowand!