Trouwkaarten voor Bruiloft kaarten
Lifestyle

Ontdek de perfecte trouwkaarten voor jullie bruiloft!

Gefeliciteerd, je bent verloofd en gaat trouwen! Nu begint het plannen van de grote dag en daarbij hoort ook het versturen van de uitnodigingen. Maar welke kaarten zijn er allemaal nodig en waar moet je op letten bij het kiezen van de perfecte trouwkaart?

Save the Date kaarten

Een save the date-kaart is een vooraankondiging van jullie trouwdag, zodat de gasten deze datum alvast kunnen vrijhouden in hun agenda. Deze kaart is vooral handig als jullie trouwen in het hoogseizoen of als jullie gasten van ver moeten komen, bijvoorbeeld omdat jullie familie in het buitenland hebben. De Save the Date kaart is vaak iets minder formeel dan de uitnodiging en kan daarom wat speelser en persoonlijker zijn. Kies bijvoorbeeld voor een foto van jullie samen of een leuke illustratie die past bij jullie thema.

Trouwkaarten: uitnodigingen voor dé grote dag

De trouwuitnodiging is de belangrijkste kaart van allemaal, want hierop staan alle details van jullie bruiloft. Kies een ontwerp dat past bij jullie stijl en thema. Gaan jullie voor een klassieke bruiloft? Kies dan voor een uitnodiging met mooie, sierlijke letters en een chique uitstraling. Hebben jullie een moderne bruiloft gepland? Dan past een minimalistische trouwkaart misschien beter bij jullie! Vergeet ook niet om belangrijke informatie op de kaart te vermelden, zoals de locatie, tijd, dresscode en eventuele cadeautips.

Een trouwkaart maken doe je helemaal naar jullie wens! Ook leuk: laat mooie foto’s van jou en je partner maken tijdens een loveshoot of verlovingsshoot. Deze foto’s kun je gebruiken om bij Kaartje2go trouwuitnodigingen te ontwerpen met een persoonlijk tintje! De opties zijn eindeloos! Zo kan je kiezen voor een luxe foliedruk om jullie trouwkaart een extra chique uitstraling te geven. Ben je tevreden over het ontwerp? Vraag dan eerst een GRATIS proefdruk aan.

Met een mooie bijpassende envelop en sluitzegel maak je van het versturen en ontvangen van de trouwkaarten een echt bijzonder moment én zorg je dat niemand jullie uitnodiging over het hoofd ziet!

Trouwuitnodigingen menukaarten bruiloft

Bruiloft menukaarten

Is er tijdens jullie grote dag een diner met bruiloftsgasten? Dan mogen menukaarten op de dag zelf natuurlijk niet ontbreken. Dit is niet alleen handig voor jullie gasten, maar het ziet er ook nog eens mooi uit op de tafels. Kies voor een ontwerp dat past bij de rest van jullie trouwdecoratie. Staan bloemen centraal in jullie trouwdecoratie? Ga dan bijvoorbeeld voor een menukaart met bloemen, of kies voor een menukaart met gouden letters als jullie een chique, minimalistische bruiloft hebben.

Lees ook: Bruidslingerie voor onder je trouwjurk

Hopelijk hebben we jullie wat inspiratie gegeven voor het kiezen van de perfecte trouwkaarten. Het belangrijkste is dat de kaarten bij jullie als bruidspaar passen en dat jullie er blij van worden. Veel succes met het plannen van jullie grote dag!