Néonail review gellak
Fashion

Néonail gellak review: starter set voor thuis

Houd jij van mooie verzorgde nagels? Maar is elke paar weken een bezoek aan de nagelsalon jou teveel gedoe, te kostbaar of wil je het graag zelf doen? Dan is de FIRST CHOICE starter set van Néonail wat jij nodig hebt! Hiermee creëer jij thuis én op reis makkelijk de mooiste nagels met gellak!

Néonail Sparkling New York review

Gellak voor thuis: starter set van Néonail

Het merk Néonail heeft een handige starter set waarmee je zelf – thuis – aan de slag kan met gellak. De FIRST CHOICE gellak set bevat de volgende benodigdheden:

  • Gellak lamp (LED)
  • Base & Top coat in 1
  • Nagelontvetter
  • Nagelvijl
  • Houten manicuresticks
  • Sexy rode kleur

Met deze gellak starter set heb je dus alles in huis om zelf te beginnen met gellak! Ideaal vinden wij! De rode kleur is een klassieke, tijdloze en sexy kleur die perfect is om jouw verzameling mee te starten. Néonail heeft nog veel meer mooie kleuren die je kan toevoegen aan jouw gellak collectie!

Gellak review van Néonail gellak

Néonail review gellak

De gellak starter set klinkt handig, maar dan is het natuurlijk wel belangrijk dat de producten ook goed werken. Daarom hebben wij de producten zelf getest. Lees dus snel verder voor onze Néonail review!

Na het vijlen en ontvetten van de nagels is het moment aangebroken om de base coat aan te brengen en deze uit te harden onder de lamp. Daarna zijn er 2 dunne laagjes – tussendoor uitgeharde – gekleurde gellak aangebracht. Als laatste nog een laagje top coat en je nagels zijn klaar!

Néonail gellak starter set voor thuis

Sexy Red – de kleur die bij de Néonail starter set zit – is een prachtige rode kleur om mee te beginnen. Zelf gingen wij aan de slag met een roze-paarse glitter gellak: Sparkling New York. Dit is een prachtige dekkende Néonail gellak met roze en zilveren glitters. De intensiteit van de glitters is echt enorm. Hiermee krijg je prachtige sparkles op je nagels!

De gellak lamp uit de set is echt enorm handig. Omdat het LED is hardt hij je nagels sneller uit dan met een UV lamp. Hij is makkelijk in gebruik en het compacte design, waardoor hij klein en licht is, zorgt ervoor dat je overal makkelijk je nagels kan doen. Je neemt ‘m dus ook prima mee op reis! Al is dat alleen nodig als je écht lang op reis gaat, want Néonail gellak zorgt ervoor dat je lang kan genieten van mooie verzorgde nagels! Het blijft goed zitten, wel 21 dagen lang!