matching badmode voor gezinnen
Fashion

Matching badmode voor gezinnen en koppels

Hoe leuk is het om als koppel of gezin matchende outfits te hebben tijdens een vakantie of een dagje op het strand? Dat hoeft niet meteen á la ANWB-koppel, maar kan ook op een subtiele manier. Matchende zwemkleding is een leuke en schattige manier om de band te versterken en fantastische foto’s te maken die jarenlang gekoesterd zullen worden. Ontdek leuke ideeën om je te inspireren bij het kiezen van matchende zwemkleding.

Waarom kiezen voor matchende zwemkleding?

Het laat zien dat je met elkaar verbonden bent! Het dragen van coördinerende outfits kan het groepsgevoel versterken en maakt elk moment specialer. En hoe leuk is het om een paar foto’s te maken met matching zwemlooks, waar je jaren later nog op terug kijkt?

Ideeën voor koppels

  1. Matching kleuren: Kies zwemkleding in dezelfde kleur. Draag jij een bikini voor dames met leuke print waar verschillende kleuren in terug komen? Kies hiervan één kleur en scoor een matchende zwembroek voor je vriend!
  2. Dezelfde print, verschillende stijlen: Draag dezelfde print of patroon, maar in verschillende stijlen die elk individu flatteren. Een man kan een zwembroek dragen met een bepaald patroon, terwijl de vrouw een bikini of tankini in dezelfde print draagt.

Ideeën voor gezinnen

  1. Nautisch thema: Kies voor een nautisch thema voor een tijdloze strandlook die nooit uit de mode raakt. Combineer in jullie strandlooks de kleuren wit en donkerblauw, gecombineerd met bijvoorbeeld een ankerprintje. Deze stijl werkt goed voor zowel volwassenen als kinderen en is perfect voor een dag op de boot of relaxen aan het strand.
  2. Tropische prints: Ga voor zwemkleding met tropische prints, zoals palmbomen, flamingo’s of ananassen, om een speelse en vrolijke sfeer te creëren. Deze levendige patronen zijn geweldig voor foto’s en dragen bij aan het vakantiegevoel.
  3. Mix & match kleuren & prints: Laat dezelfde kleur en/of print terugkomen in jullie zwemkleding. Wist je dat er merken zijn die hier speciale collecties voor hebben?

Waar te koop?

Bij Protest vind je veel verschillende dames zwemkleding. Maar wist je dat ze hoor badmode voor heren, meisjes en jongens hebben? Het leuke is dat de collecties op elkaar afgestemd zijn. Je kan hierdoor als gezin ook voor een leuke mix & match combinatie gaan.

Denk bijvoorbeeld aan een een leuke bikini met print voor haar, haal uit die print één kleur en koop daarin een zwembroek voor hem, scoor vervolgens zwemkleding voor je dochtertje(s) in dezelfde print als mama (maar dan in een ander model) en/of een zwembroek voor je zoontje(s) in dezelfde kleur als papa, maar dan met een subtiele print. Zo laat je op een speelse manier zien dat jullie bij elkaar horen. Hoe leuk is dat?

Tips voor de perfecte stranddag

  • Zonnebescherming: Vergeet niet om zonnebrandcrème voor het hele gezin mee te nemen. Bescherming tegen de zon is cruciaal, vooral als je van plan bent om lange tijd buiten door te brengen.
  • Accessoires: Coördineer je look verder met bijpassende hoeden, zonnebrillen en strandtassen. Dit voegt een extra laagje stijl toe aan je outfit.
  • Comfort: Zorg ervoor dat iedereen zich comfortabel voelt in hun zwemkleding. Comfort is het allerbelangrijkste voor een ontspannen en plezierige dag.

Of het nu voor een speciale gelegenheid is of gewoon voor de lol, matchende zwemkleding is een geweldige manier om wat eenheid en plezier aan je vakantie toe te voegen. Bereid je voor om de golven te trotseren met je dierbaren!