Parisian Style interieur
Interieur

Parisian Style interieur | De 28 m2 luxe studio van Hanneke

Hanneke is 33 jaar en woont sinds 2015 in haar kleine – maar ook al te leuke! – studio in Amsterdam. Zij woont hier alleen, op een oppervlakte van 28 m2. Dat is natuurlijk niet heel groot, maar door zoveel mogelijk gebruik te maken van de ruimte die ze heeft én ervoor te zorgen dat het er leuk uitziet heeft Hanneke heel wat van haar studio weten te maken. Laat je inspireren door haar Parisian Style interieur!

De woon- en interieurstijl van Hanneke

Parijs is een van de leukste Europese steden en biedt veel inspiratie voor fashion, maar ook voor interieur. Hanneke omschrijft haar woon- en interieurstijl als een combinatie van hotel chique, Parisian Style en Scandinvisch. Ze let er vooral op dat alles natuurlijke tinten heeft: beige, hout, zwart, wit, marmer en goud zie je veelvoudig terug in Hannekes studio. Ze laat zich inspireren door accounts op Instagram. Ze struint dit medium elke dag af en ze vind het heerlijk om mooie interieurs te bekijken. Dat snappen wij natuurlijk helemaal! Ook geeft ze aan dat Westwing haar altijd inspireert.

Parisian Style interieur

Minder blij met…

Hoewel Hanneke haar studio heeft weten in te richten als een volwaardige woning, is er toch iets waar ze minder blij mee is: de beperkte ruimte. Een studio is klein wonen, in één ruimte. Een aparte slaapkamer is dan ook hetgeen wat ze echt mist. Een studio, die eigenlijk bestaat uit één ruimte, moet je net zoals een (kleine) kamer praktisch inrichten.

Parisian Style interieur

Favoriete item

Wanneer we Hanneke vragen naar haar favoriete item in huis, geeft ze aan dit een lastige keus te vinden. uiteindelijk gaat ze voor haar teddy boucle stoel van Maison du Monde. Een crèmekleurige fauteuil met heerlijk zachte, warme teddystof die het ‘hygge’ uit de Scandinavische stijl symboliseert. De zithoek is Hannekes trots in haar studio. Zelfs in deze kleine woning van 28 m2 heeft ze een hoekbank kunnen plaatsen. Geweldig!

Wil jij ook een Parisian Style interieur?

Ook een interieur zoals dat van Hanneke bij elkaar shoppen? Hanneke shopt voor haar interieur het liefst bij Zara Home, H&M Home, Westwing, Bolia en Maison du Monde. Voor meer inspiratie kun je Hanneke volgen op Instagram: @petitelivingamsterdam.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *